Ayvalı İlkokulu
Ayvalı Köyü İmamoğlu/Adana

VİZYON

Eğitim-Öğretimde çağa uygun, bilim,sanat,estetik alanlarında ilgi ve yetenek sahibi fikri hür,Atatürk’ün ilkelerine ve ideallerine,milli ve evrensel kültür değerlerine sahip çıkan,en iyi eğitimi vermek için ders araç gereçleri ve teknolojinin imkanlarından azami ölçüde faydalanan,toplumun başarılı öğrenci,verimli insan gücü ihtiyacına Ayvalı İlköğretim Okulu olarak hizmet eden, İmamoğlu’nda başarılı öğrenci yetiştirme hizmetinde tercih edilen bir okul olma ortak hedefimizdir.

MİSYON

Çağdaş eğitime sahip, hak ve özgürlüklere değer veren, sorumluluk duyan, çok yönlü düşünebilen, bilgi üreten ve bunu kullanabilen, Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.Öğrencilerimizi çağdaş Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı Türk Milliyetçiliğine sahip çıkan akılcı üretken başarılı vatan sever birer fert olarak yetiştirebilmek. Gelecek nesillere örnek bireyler olarak yetiştirmek.

Normal Öğretim

Soba